Site Hakkında

Faruk Eren Çıracıoğlu tarafından 20.11.2009 tarihinde kurulan bu site, dağınıklığı yüzünden artık başedemediği fotoğraflarına bir çare olması ihtiyacıyla ortaya çıktı. Etiketlerin, fotoğrafları kategorileştirmede ne kadar kullanışlı olduğunu farketmesi ve işine yarayacak şablonu da bulması sonucunda site bugünkü halini almaya başladı.

Fotoğrafa gözünü açtığında çağ artık dijital çağdı ve analog dönemi hiç yaşamadan dijital makinelerle fotoğraf dünyasına giriş yaptı. Kodak, Samsung gibi giriş seviyesi birkaç kompakt model kullanarak fotoğrafa ilgisini sınayan ve bir süre sonra yükseltme yapma zamanı geldiğini fark eden site sahibi, önce Canon SX100 daha sonrasında ise ilk DSLR'ı olan kit lensli Nikon D5000 sahibi oldu. Bu site (şimdilik) bu iki makine ile çekilen fotoğraflardan oluşmaktadır. Vakit ve nakit bulundukça yatırım yapılacağı düşünülmektedir.

21.11.2009

22 Kasım 2007


Hiç yorum yok:

 
Creative Commons License
Eren ÇIRACIOĞLU Kişisel Fotoğraf Sitesi by Eren ÇIRACIOĞLU is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License.
Based on a work at erencira.blogspot.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://erencira.blogspot.com/p/telif-haklar-copyrights.html.